Klubnyheder

ER DU VORES NYE INSTRUKTØR

30. juni 2020, 17.57

Vi søger nye instruktører til følgende hold:

Forældre/barn årgang: 2017-2019 (1 hold)
Her kan du faktisk kombinerer din rolle som forældre med instruktørrollen. Du skal kunne børnelege og sanglege, samt skabe en sjov redskabsbane, som styrker børnenes motorik.

Springmix årgang: 2009-2011 (2 hold) Her skal du være voksen og bl.a. have erfaring med modtagning af større børn i spring.

Showdance årgang: 2008-2012 (3 hold) Er du ung/voksen og kan lide dans og sætte serier sammen, er holdene her noget for dig. Du skal kunne lære fra dig på en sjov og anerkendende måde.

Mini stars årgang: 2013-2014 (1 hold) Du skal kunne lide at lege, danse og lave små simple serier, på en sjov og legende måde.

Er der nogle af holdene som du kan se dig selv i, så kontakt os på [email protected]

Gymnastikforeningen tilbyder kurser til alle vores instruktører og hjælpeinstruktører