Springmix 2 (Fra 2010)

Springmix 2 (ingen øvre aldersgrænse)

Springmix 2 træner mandag fra kl. 18.45 – 19.45 i Hal B. Opvarmningen foregår enten i den lille gymnastiksal eller i en ene enden af Hal B.

Springmix 2 er for de piger og drenge der elsker at springe, og som ønsker at blive endnu bedre til det. Vi starter træningen med opvarmning, for at blive stærke og smidige til vores spring. Rytmisk træning er en del af træningen, men det primære er fokus på spring.

Springmix 2 vil gymnasterne blive udfordret på deres eget niveau, og vil vi derfor både springe lette og svære spring.

Tilmelding: (Via "Ny gymnast"-knappen)

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Nibe Gymnastikforening modtager tilskud fra Aalborg kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

Holdet gennemføres ved tilstrækkelig antal tilmeldinger.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Kontaktpersoner
NL
Nanna Larsen
Træner
TL
Tommy Larsen
Træner
Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen