Springmix 1 (2011 - 2013)

Springmix 1

VI STARTER I UGE 2

Springmix 1 træner mandag fra kl. 18.00 – 19.00 i Hal B. Opvarmningen foregår enten i den lille gymnastiksal eller i en ene enden af Hal B.

Springmix 1 er for både piger og drenge, der gerne vil lære at springe og blive bedre til det. Vi starter træningen med opvarmning, for at blive stærke og smidige til vores spring. Rytmisk træning er en del af træningen, men det primære er fokus på spring.

Vi starter sæsonen med at øve kolbøtter, vejrmøller, men bevæger os hurtigt over til at øve araberspring, flikflak, kraftspring og saltoer.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lære hinanden at kende, så vi kan møde nye venner.

Tilmelding: (Via "Ny gymnast"-knappen)

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Nibe Gymnastikforening modtager tilskud fra Aalborg kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

Holdet gennemføres ved tilstrækkelig antal tilmeldinger.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Kontaktperson
NL
Nanna Larsen
Træner
TL
Tommy Larsen
Træner
Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen