Mini Stars (2014 og 2015)

Mini Stars

Mini Stars træner onsdag i Multisalen kl. 17.00 – 17.50

Dans, leg og rytmisk gymnastik for de yngste gymnaster består af en blanding af gymnastik, rytmik, mini-disco og mini hip-hop og leg.

Børnene lærer enkelte grundlæggende dansetrin og lette gymnastikøvelser, som er med til at styrke deres motorik, balance, rytmesans og indlæringsproces, som gavner dem resten af deres liv.

Vi danser til musik de kender – MGP- musik samt andre populære børnesange.

Laura Sloth Lunden
SC