Mini Stars (2013 og 2014)

Mini Stars

Mini Stars træner torsdag i Multisalen kl. 17.00 – 17.50

Dans, leg og rytmisk gymnastik for de yngste gymnaster består af en blanding af gymnastik, rytmik, mini-disco og mini hip-hop og leg.

Børnene lærer enkelte grundlæggende dansetrin og lette gymnastikøvelser, som er med til at styrke deres motorik, balance, rytmesans og indlæringsproces, som gavner dem resten af deres liv.

Vi danser til musik de kender – MGP- musik samt andre populære børnesange.

SP
Sofie K. Pedersen