Nibe Gymnastikforening

Tak for denne sæson 02-06-2017
Tak for denne sæson -  vi ses igen i sæson 2017/2018

Bestyrelsen i Nibe Gymnastikforening vil gerne sige mange tak for en fantastisk sæson og en gymnastikopvisning der strålede.

Allerede nu arbejder vi på det kommende program for næste sæson, og åbner op for tilmelding hertil i uge 33.

God sommer til jer alle

De bedste hilsner
Tak for en fantastisk Gymnastikopvisning :-) 02-04-2017
Tak for en fantastisk Gymnastikopvisning i Nibe Idræts – og kulturcenter

Sikke en glæde, gejst og stor opbakning fra publikum. Dagen gik lige som vi havde håbet.

Her er de første billeder fra opvisningen: http://www.nibegymnastikforening.dk/Opvisning-2017

Til alle jer fotografer som kiggede forbi, så er I velkommen til at dele jeres billeder på www.facebook.com/nibegymnastikforening

Gymnastikopvisning 2017 07-03-2017
Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 1. april 2017, for der afholder Nibe Gymnastikforening den årlige gymnastikopvisning i Nibe Idræts - & KulturCenter.

Opvisnigen starter kl. 10.00 og der kan købes billetter ved indgangene til Hal A og B. Entre 30 kr. for voksne og børn over 12 år.

Den endelig program offentliggøres her på siden og på facebook: https://www.facebook.com/nibegymnastikforening/

Vi glæder os til at se jer alle

Vinterferie i uge 8 15-02-2017
Kære alle gymnaster

HUSK at Nibe Gymnastik forening holder vinterferie i uge 8 og derfor er der ingen træning.
Dette gælder både voksen- og børnehold.

God vinterferie til jer alle :-)

Kh Bestyrelsen
Efterårsferie uge 42 06-10-2016
Alle vores hold har efterårsferie i uge 42. Vi ses igen i uge 43 :-)

NYT OM NÆSTE SÆSON 05-08-2016
Det endelige holdprogram for sæson 2016/17 er ved at falde på plads – men der er fortsat et par udeståender pga. manglede instruktører til enkelte hold.

MEN: Vi kan i hvert fald informere om følgende … at

Forældre/barn bliver oprettet med et hold onsdag eftermiddag fra kl. 16.00 - 16.10 i H B. Inastruktør Anika Hejslet Justesen, vi forventer at forældrerne hjælper med redskaber

Bjørnebanden fortsætter, samme tid og sted (mandag eftermiddag/aften kl. 16.30 - 17.20 i Hal B). Mie Christensen, Alma Knudsen og Mille Knudsen fortsætter som instruktører og Emma Malle, Clara Fokdal og Cecilie Bang Thomsen som hjælpetræner

Hoppetoldene fortsætter, samme tid og sted (mandag aften kl. 17.30 - 18.20 i Hal B). Andreas Hansen, Mie Christensen, Alma Knudsen og Mille Knudsen som instruktører og Emma Malle, Clara Fokdal og Cecilie Bang Thomsen som hjælpetrænere.

Showdance fortsætter med 3 hold næste sæson, samme tid og sted (onsdag eftermiddag/aften kl. 17.00 – 19.50 i Hal B. Se hjemmesiden for nærmere info.) Christina Winnie, Serine Nord Larsen og Sofie Kierch Pedersen fortsætter som instruktører.

Springmix fortsætter samme tid og sted (mandag aften kl. 18.30 – 19.50 i Hal B) med Andreas Hansen, Mie Christensen, Alma Knudsen, Mille Knudsen fortsætter som instruktører sammen med et nyt instruktør ansigt, Tommy Larsen.

Rytmisk gymnastik og dans fortsætter med Instruktører Laura Bundgard Voss og Anne Bundgaard Voss, desværre stopper Sofie Hyldahl. Holdet vil også næste år træne i Multisalen om torsdagen fra kl. 17.00 – 17.50.

Aerobic/Body Workout fortsætter med Helene Thorndal som instruktør. Holdet vil også næste sæson træne tirsdag aften kl. 18.00 – 18.50 og torsdag kl. 19.00 – 19.50 begge dage i Multisalen.

Vandaerobic fortsætter med Bella Christensen som instruktør. Holdet vil fortsat træne tirsdag aften i Nibe Svømmebad.

Motion, kropsbevidsthed og velvære for voksne fortsætter med Karin Gøtke ved roret. Holder vil også næste år træne mandag aften i Multisalen.

Motions- og rytmegymnastik for voksne fortsætter med Karin Gøtke ved roret. Holder vil også næste år træne mandag aften i Multisalen.

Sæsonen starter i uge 37- hold godt øje her på hjemmesiden og på Facebook, hvor holdbeskrivelserne (med info om sæsonstart) vil blive lagt ud i løbet af august måned.

Vh. Bestyrelsen i Nibe Gymnastikforening
Nibe Gymnastikforening | Dalvej 14 | 9240 Nibe | Tlf.: +45 23344583