Instruktører søges 14-09-2015

Friske instruktører søges til forældre-barn-gymnastik,

Bjørnebanden, Hoppetroldene og Springmix

Nibe Gymnastikforening står lige før sæsonstart uden instruktør til forældre-barn-gymnastik. Vi håber på, at der findes en eller to som har lyst til at være instruktør på dette hold som afvikles onsdag eftermiddag.

Der er rigtig mange børn på Bjørnebanden, Hoppetroldene og Springmix , der gerne vil gå til gymnastik, vi søger derfor to nye instruktører til disse hold. Holdene afvikles på mandage.

Har du god energi, elsker sang og musik og har du sans for børns motoriske udvikling, er det lige netop dig vi står og mangler i Nibe Gymnastikforening.

Se mere om holdene på www.nibegymnastikforening.dk

Nibe Gymnastikforening tilbyder trænertøj, kurser, videreuddannelse og skattefri godtgørelse. Vi håber at kunne begynde sæsonen i uge 37.

For flere informationer kontaktes nibegymnastikforening@gmail.com eller

Inge Lise Jensen 40 38 49 73

Nibe Gymnastikforening søger instruktører og hjælperinstruktører

Er du interesseret har du lyst til at hjælpe os på et af de mange hold som vi har på programmet.
    Du har måske noget nyt at bidrage med
kontakt da Nibe Gymnastikforening.

Du vil blive tilbudt kurser i DGI.

Nibe Gymnastikforening | Dalvej 14 | 9240 Nibe | Tlf.: +45 23344583