Bjørnebanden

Hal B, Mandag kl. 16.30 - 17.20

Gymnastik for børn i alderen fra 3 til 5 år.

Her er godt humør og fart over feltet med masser af leg og tumult. For at kunne være med til vores sjov skal du være mellem 3 og 5 år.
Vi er så store, at vi ikke har brug for at holde vores forældre i hånden, så dem efterlader vi ude på bænken. Som et plaster på såret, afslutter vi sæsonen med en opvisning, hvor de og resten af familien får lov at se, lidt af det vi laver.

Der er et begrænset antal pladser på holdet.

Instruktør: Sissel Mai Nielsen

Instruktør: Maria
Instruktør: Nikoline
Hjælpeinstruktør: Ida Marie Brændstrup Kassow

Født den 11/08-2003. Jeg har to søskende, og derfor erfaring med børns adfærd. Jeg startede i sin tid på forældre-barn, og har gennem årene nydt gymnastikforeningens store udvalg. Ved siden af gymnastikken har jeg danset forskellige former, både i og uden for gymnastikforeningen. Start som hjælpeinstruktør år 2016. Jeg har Hjælpe-instruktør-uddannelse 1., og nyder at være en del af gymnastikforeningen.

Hjælpeinstruktør: Cecilie Bang Thomsen

Hjælpeinstruktør: Emilie